Continental OE voor nieuwe Škoda Superb 

20/05/15 om 09:18
  • Het nieuwe model van het Tsjechische merk voorzien van ContiEcoContact 5 en ContiPremiumContact 5
  • Eco-band combineert korte remweg met lage rolweerstand; ContiPremiumContact 5 biedt een alternatief voor superieure handling.

Barneveld, 20 mei, 2015  De nieuw gelanceerde Škoda Superb zal worden geleverd op banden van Continental als eerste montage. Dit meldt Continental. Het Tsjechische automerk heeft goedkeuring gegeven voor de ContiEcoContact 5 en ContiPremiumContact 5 als eerste montage voor het nieuwe model. Beide banden, in de maat 215/55 R 17 V worden aangeleverd bij de Škoda-fabriek in Kvasiny, waar de Superb wordt gebouwd. Škoda heeft gekozen voor Continental banden, omdat deze lage rolweerstand combineren met een veilige en comfortabele reis en hoge kilometerprestatie. De goedkeuring van Škoda zorgt ook voor efficiëntie in de logistieke kosten, omdat de ContiEcoContact 5 banden voor de Superb geproduceerd worden in de Continental fabriekt in Otrokovice, slechts 180 km van de Škoda-fabriek.Freigabe_Skoda_Superb

 

Keuze voor de best passende band

De ContiEcoContact 5 zomerband is gemaakt voor lage rolweerstand met een korte remweg op natte en droge wegen. De ContiPremiumContact 5 biedt ook een korte remweg op natte en droge wegen, gecombineerd met precieze handling – ook bij hogere snelheden. De beschikbaarheid van de beide banden voor de Suberb betekent dat zowel de autofabrikant als de consument de optie heeft om te kiezen voor:  of meer brandstofbesparing, of betere handling.

Vind een Continental verkooppunt