Continental zoekt testrijders voor nieuwe TrailAttack 2 motorband

01/03/13 om 07:39

30 motorrijders krijgen gratis de beschikking over set motorbanden Gratis motorbanden testen


Ter introductie van de nieuwe TrailAttack2 motorband met TractionSkin-technologie start Continental een unieke actie. Via www.conti.nl/testrijden kunnen enthousiaste motorrijders zich via een speciaal ‘sollicitatieformulier’ aanmelden als testrijder.
Uit alle inzendingen worden 30 testrijders geselecteerd. Zij krijgen gratis een set TrailAttack 2-banden op hun eigen motorfiets gemonteerd. 

Continental is op zoek naar enthousiaste en actieve motorrijders die de nieuwe TrailAttack 2-motorband willen uitproberen. In het ‘functieprofiel’ staan slechts twee harde criteria: de testrijder dient om te beginnen minimaal 3.000 kmper jaar te rijden en liefst een ‘kilometervreter’ te zijn. Het merk en het type motor zijn niet van belang, zolang de motorfiets maar geschikt is voor de TrailAttack 2. Van de testrijders worden ook minimaal twee reviews van de banden verwacht. Deze worden gepubliceerd op Continental-site . In totaal selecteert Continental 30 testrijders. Zij krijgen een set TrailAttack 2-banden gratis op de eigen motorfiets gemonteerd. De banden worden eigendom van de testrijders en hoeven dus niet te worden ingeleverd. Motorrijders die in aanmerking willen komen voor een gratis set banden, kunnen het testrijdersollicitatieformulier invullen op https://www.conti.nl/testrijden. De uiterste inzenddatum is 25 maart aanstaande. Zodoende is het mogelijk dat de testrijders precies aan het begin van het nieuwe motorseizoen de beschikking krijgen over de banden. 

De ContiTrailAttack 2: innovatief op alle fronten

De nieuwe ContiTrailAttack 2 is speciaal ontwikkeld voor grote en high-performance reis-enduro’s. KTM bijvoorbeeld monteert de band af-fabriek op de Adventure T- en R-modellen en BMW heeft de TrailAttack 2 aangewezen als eerste-montageband voor de nieuwe R 1200 GS. De TrailAttack 2 beschikt over de MultiGrip technologie waardoor een lange levensduur en optimale grip hand in hand gaan. Eveneens uniek is de TractionSkin-technologie. Hierdoor is de inrijperiode zeer kort en dat betekent: “Ready2Ride” vanaf de start. Andere typische TrailAttack2–kenmerken zijn de korte remweg en het fraaie New Edge-design. De ContiTrailAttack 2 is verkrijgbaar in een groot aantal maten en ook daardoor breed inzetbaar.

De ContiTrailAttack 2: “Kauftipp” volgens Motorrad

Het Duitse tijdschrift Motorrad (05/2013) heeft de ContiTrailAttack 2 voor de Honda Crosstourer aanbevolen als “Kauftipp”. Motorrad: “De nieuwe Continental TrailAttack 2 zorgt al in de eerste meters voor een vertrouwd gevoel. De Trailattack’s maken de XXL tourmachine beter, zelfs lichter. Men kan er vlotter en schuiner mee sturen als voorheen. Brutaal, stabiel en zeker, met een zeer goede feedback. De bandenset vertoond nagenoeg geen neiging tot oprichten door remmen in de bochten en geeft goede grip. Een feel-good motorband die hopelijk de levensduur van zijn voorganger heeft geërfd; volgens Continental is de grip op natwegdek verbeterd. Een echte TIP!”

Dit bericht is geschreven door Ton Coppus

Vind een Continental verkooppunt