Continental presenteert het bandenspreekbeurt-pakket

23/04/13 om 08:05

Exclusieve ‘Limited Edition’ met vele goodies tijdelijk beschikbaar

Continental autobanden spreekbeurt

Continental heeft een uitgebreid spreekbeurtpakket over banden ontwikkeld. Dit pakket is voor basisschoolleerlingen in de leeftijd van 8-12 jaar een perfect startpunt voor een interessant en aansprekend verhaal over banden en het belang ervan voor veilig rijden. Het pakket is te downloaden via de site van Continental. Het omvat naast een leidraad voor de tekst ook foto’s en video’s. Tijdelijk is ook het exclusieve Limited Edition spreekbeurtpakket met diverse ‘goodies’ aan te .

In het bandenspreekbeurtpakket van Continental komt een breed scala aan onderwerpen aan de orde. Er is aandacht voor de geschiedenis van de band, de verschillende bandensoorten en de manier waarop deze ontwikkeld en getest worden. Ook geeft de spreekbeurt antwoord op als ‘waarom zijn banden zwart?’ en zijn er aparte hoofdstukken over bijzondere zaken als ‘geheimzinnige codes’ en bandenhotels. Voor elk hoofdstuk geldt dat het taalgebruik volledig is aangepast aan basisschoolleerlingen van 8-12 jaar oud. Dat betekent: kort, krachtig en begrijpelijk. De foto’s en de video’s die bij het pakket horen sluiten naadloos aan bij de onderwerpen en zijn eenvoudig te verwerken in bijvoorbeeld een powerpoint-presentatie.

Online beschikbaar

Het complete bandenspreekbeurtpakket inclusief foto’s en video’s is online beschikbaar via www.conti.nl/spreekbeurt. Hier is ook een aanvraagformulier voor het exclusieve Limited Edition bandenspreekbeurtpakket te vinden. Met ingang van mei aanstaande verloot Continental elke week één van deze pakketten onder de aanvragers. De Limited Editions bestaan uit de spreekbeurt in boekvorm (A5-formaat) en omvatten daarnaast een miniatuur van een historische Continental-VW bus, een keycord, een bandenprofielmeter, een cap, stickers en nog veel meer om een spreekbeurt over banden tot een succes te maken. Het Limited Edition bandenspreekbeurtpakket heet niet voor niets zo: in totaal zijn slechts 25 exemplaren beschikbaar.

Spreekbeurt autobanden Continental

 Dit bericht is geschreven door Ton Coppus

Vind een Continental verkooppunt