Continental op zoek naar testrijders voor mountainbike banden

19/08/13 om 06:24

Inschrijven via website: kans op gratis sets banden

Fietsbanden testrijders gezocht

Continental start een unieke testrijdersactie waarbij de mountainbike banden van het merk centraal staan. Deelname is heel simpel door inschrijving op de speciale actiesite. Alle personen die worden aangewezen als testrijder krijgen de beschikking over een set banden die bij de eigen fiets past. De testrijders delen hun ervaringen door middel van reviews en posts op Twitter en Facebook.

De Continental testrijdersactie voor mountainbikebanden start vandaag, 19 augustus, en loopt t/m 15 oktober 2013. Elke avontuurlijke mountainbiker kan zich inschrijven: van beginner tot de gevorderde, iedereen met een passie voor mountainbiken mag meedoen. Inschrijven is heel simpel. Op de actiepagina vinden geïnteresseerden een inschrijfformulier. Door dit volledig in te vullen maakt de mountainbiker in kwestie kans op een gratis set banden die speciaal is afgestemd op zijn/haar fiets. Dat betekent onder meer dat er Speed King-, Race King-, X-King- en Mountain-King-banden beschikbaar zijn. Ofwel: voor iedere manier van mountainbiken de juiste band. Elke set banden wordt geleverd inclusief twee bidons. Ook een fles ContiRevoSealant wordt meegeleverd (voor Tubeless Ready).

Testrijders geven hun oordeel

Ook na de testperiode blijft de bandenset eigendom van de testrijders. Het enige wat Continental van de testrijders verlangt zijn minimaal twee reviews over de banden. Deze worden op de site van Continental geplaatst. Ook relevante posts (foto’s van fiets en berijder, reviews) op Facebook en Twitter horen tot het ‘takenpakket’ van de testrijders.

Wegens succes…

De testrijdersactie voor mountainbike banden staat niet op zich. Eerder dit jaar organiseerde Continental een soortgelijke actie voor motorbanden. Deze actie heeft zich tot een groot succes ontpopt. Niet alleen door de grote interesse, maar ook vanwege de enthousiaste reacties. De testrijders waren in hun reviews unaniem lovend over de ContiTrailAttack 2 motorbanden die zij ter beschikking kregen (#CTA2test). Mede door het succes hiervan heeft Continental besloten om ook voor mountainbike banden een testrijdersactie in het leven te roepen.

Vind een Continental verkooppunt