Dirk Kuyt wordt ambassadeur ContiWarmUp Programma!

19/04/16 om 13:47

Dirk_Kuyt-hd-640x300

  • Continental wil veiligheid verhogen, niet alleen op de weg ook op het voetbalveld
  • Samen met de KNVB werkt Continental hard aan het domein warming-up
  • Een goede warming-up voorkomt blessures en verbetert de prestaties
  • Het beste voorbeeld… Dirk Kuyt

Barneveld, Sinds september 2014 werkt Continental samen met de KNVB hard aan het domein warming-up. Iedereen weet dat warming-up moet, maar weinig teams doen het consequent. En leuk vinden de meeste voetballers het al helemaal niet. Waarom Continental dit domein ondersteunt, ligt in het verlengde van de kernwaarden van Continental. Continental wil graag de veiligheid verhogen en ongelukken helpen voorkomen. Zowel op de weg als op het voetbalveld. Een goede warming-up minimaliseert de risico’s op blessures. En is bovendien onmisbaar om goede prestaties te leveren.

ContiWarmUp Programma
De afgelopen 1,5 jaar heeft Continental samen met de KNVB hard gewerkt aan het neerzetten van het ContiWarmUp programma bedoeld voor trainers van het amateurvoetbal. Inmiddels lopen de clinics met de partnerverenigingen goed en is de warm-up waaierset voor een tweede keer uitverkocht. Het WarmUp platform: www.contiwarmup.nl wordt goed bezocht en regelmatig onder de aandacht gebracht door middel van campagnes via Voetbal International en andere social media campagnes.
 
Dirk Kuyt, een toonbeeld van discipline
Nu het inhoudelijke programma staat, wil Continental het grote publiek gaan aanspreken. De Nederlandse voetballers erkennen het belang van een goede warming-up maar weten onvoldoende hoe ze dit goed moeten uitvoeren. Daarom is Continental op zoek gegaan naar iemand die zijn hele voetbalcarrière dit belang heeft erkend. Een voetballer die zo sterk is als een paard en bijna nooit te maken heeft met blessures. Een toonbeeld van kracht, discipline en onverzettelijkheid. Iemand die altijd verantwoordelijkheid neemt. Naar zichzelf, én naar anderen en daarom het beste voorbeeld is om het belang van een goede warming-up uit te leggen. Zelfs zijn naam is passend….Dirk Kuyt.

Oproep tot warming-up
De komende maanden zal Dirk Kuyt als ambassadeur van het Conti WarmUp programma naar buiten treden. Op alle social media zal hij berichten posten en zal de video waarin hij oproept tot warming-up getoond worden. Over enkele weken zal Dirk Kuyt jonge voetballers uitnodigen om deel te nemen aan een warming-up training. Om hen de nodige tips en trucs te geven voor een optimale warming-up ter voorbereiding op een wedstrijd of training.
 
Klik hier voor een sneak preview van de video met Dirk Kuyt.
 
Continental wil de veiligheid verhogen, niet alleen op de weg, maar ook op het veld.
Volg Continental op facebook en twitter en mis niks van deze campagne!

Vind een Continental verkooppunt