ContiRoadAttack 2 EVO GT

ContiRoadAttack 2 EVO GT
Eigenschappen
  • Uitstekende nat-weer eigenschappen van de EVO-serie dankzij RainGrip technologie
  • Extreem kort inrijden dankzij TractionSkin
  • Extra karkasgorder voor hoger draagvermogen en extra stabiliteit
  • Speciaal voor BMW R nineT, BMW R1200R, CLASSIC (K27 11), BMW R1200RT/ST/S, Suzuki GSX 1250 FA en de Yamaha FJR 1300A/AE/AS

Krachtpatser voor zware sport-toermachines

De ContiRoadAttack 2 EVO GT combineert een hoog draagvermogen met de al bekende en gewaardeerde eigenschappen van de EVO-serie. Zo zorgt het “TractionSkin” -oppervlak dat de GT zich zonder glibberige losmiddelen uit de matrijs lost, waardoor de band een extreem korte inlooptijd nodig heeft. De nieuwe top-toerband profiteert bovendien van de uitstekende nat-weer eigenschappen van de EVO-serie. De effectieve drainagewerking van het uitgekiende profiel en de speciaal voor de EVO-serie ontwikkelde rubbersamenstelling staan garant voor een uitstekende grip op nat wegdek. De MultiGrip techniek zorgt daarbij dat zowel de levensduur als de zijwaartse grip optimaal is: de band heeft relatief soepele flanken voor een hoge mechanische grip bij grote hellingshoeken, terwijl het slijtvaste centrale deel borg staat voor een extreem groot aantal kilometers rijplezier.

 

De ContiRoadAttack 2 EVO GT is de vervanger van de ContiRoadAttack 2 C en loopt naast de ContiRoadAttack 2 GT en de 2 EVO in het gamma. Vanwege de aangepaste structuur raadt Continental aan de nieuwe GT niet met andere banden of met zijn voorganger te combineren.

  • TractionSkin - voor een veilige en zeer korte inrijperiode
  • MultiGrip - voor een goede kilometerprestatie in combinatie met maximale grip onder extreme hellingshoeken
  • RainGrip - Geoptimaliseerde compound voor betere grip op nat wegdek.
  • ZeroDegree - 0°-staalgordelconstructie zorgt voor stabiliteit bij hoge snelheden en lage kans op kickback neiging  (eerste aanstoot tot tankslappen).
Leverbare maten: Voor: - 120/70 ZR 17 M/C (58W) TL   Achter: - 180/55 ZR 17 M/C (73W) TL

ContiRoadAttack 2 EVO getest