MAK No Problem Kit

Afbeelding ter illustratie.

Er is niets vervelender dan onderweg richting de vakantiebestemming met een lekke band langs de weg te staan. 25% van alle pechgevallen onderweg is een lekke band! Gelukkig heeft MAK daar een oplossing voor, namelijk de No Problem Kit.

Dit is een complete kit bestaande uit een wiel met band (ruimtebesparend, +/- 13 cm hoog), krik, moersleutel, verpakt in een handige opbergtas.

Om de MAK No Problem Kit beter onder de aandacht te brengen en u te ondersteunen bij de verkoop ontvangt u bij aankoop van één MAK No Problem Kit een display gratis. Schrijf je nu in, de inschrijving sluit op 6 mei

Vraag via het onderstaande formulier de MAK No Problem Kit Display aan. Bij bestelling via dit formulier ontvangt u een gratis display. De display en No Problem kit worden medio juni geleverd.

Bekijk hier de prijslijst van de MAK No Problem Kits.

 

MAK No Problem Kit Display

  • Bijvoorbeeld R001D
De best geteste banden

Continental winterbanden komen bijna elk jaar als veiligste uit de winterbandentest van onder meer de ANWB.

ContiWinterContact™  TS 860WinterContact-TS860-ANWB-testwinnaar-2018-2019
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest 2018!

 

ContiWinterContact-TS850-testwinnaarContiWinterContact™  TS 850
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest van 2011-2015!

 

ContiWinterContact™ TS 850 P WinterContact™ TS 850 P
Testwinnaar Sport Auto 2016!

Veiligheid en grip

De best geteste autobanden, motorbanden en banden voor vrachtwagen, fiets en scooter. Goede banden onder een auto, vrachtwagen, motor of fiets zijn van levensbelang. De veiligheid van de bestuurder en zijn passagiers hangt ervan af. Banden zijn bepalend voor het weggedrag van een voertuig. De banden van Continental komen als beste uit de autobanden test van de ANWB. Zowel de autobanden voor de zomer als de winterbanden. Ook voor motorbanden en fietsbanden kunt u bij Continental terecht.

Kies ook voor de banden van Continental. Voor de veiligheid en grip moet u met minder geen genoegen nemen.

Ontdek meer informatie over banden. Bijvoorbeeld over:

Een begrip in banden

Continental ontwikkelt en fabriceert al sinds 1898 autobanden en sinds 1952 specifieke winterbanden en is daarbij altijd innovatief geweest. Het ruwe materiaal (rubber) wordt voor ieder mogelijk gebruik tot sterk verschillende eindproducten verwerkt. Het profiel van iedere Continental band is perfect toegespitst op de wisselende omstandigheden waarin de band moet presteren.

Vind een Continental verkooppunt