Verschoor reizen, Hardinxveld-Giessendam

Basjan Verschoor, algemeen directeur

 ”In onze branche is service erg belangrijk en dit verwachten wij ook van onze leveranciers”.

Inmiddels werken wij al weer 18 jaar met de producten van Continental en niet voor niets hoort Continental tot onze preferred suppliers. Wij zijn een premium bedrijf en werken daarom ook met premium leveranciers. Continental past hier prima bij omdat ze een meer dan uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding levert.

Klachten zijn er weinig en mocht er al een keer iets zijn, dan wordt dit snel en efficiënt opgelost. In onze branche is service erg belangrijk en dit verwachten wij ook van onze leveranciers.

Achtergrond
Verschoor reizen bestaat sinds 1923 en is ooit begonnen als touringcar/busbedrijf. Sinds 1988 zit de derde generatie Verschoor in de directie. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een touringcarbedrijf én reisorganisatie, gespecialiseerd in het verzorgen van dagtochten en meerdaagse reizen voor groepen. Niet alleen busreizen maar inmiddels ook cruises en vliegreizen.

De eigen vloot bestaat uit 8 jonge luxe bussen voorzien van veel nieuwe technologieën en gemakken en voldoen aan alle veiligheidseisen. Verschoor reizen is ISO 9001 gecertificeerd en sinds 2011 aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). En omdat men grote waarde hecht aan veilig en betrouwbaar vervoer draagt men het keurmerk van de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB).

                  

Testimonials Continental