Van den Haak, Geldermalsen

Herman Vermeulen, operationeel directeur Van den Haak

“…goede ervaringen ten aanzien van kilometerkostprijs, betrouwbaarheid en rijcomfort”

In 1995 hebben wij de eerste Continental banden gemonteerd onder een trekker/oplegger als test. In 1996 gevolgd door een tweede test met positieve resultaten. Met name de vasthoudendheid van de accountmanager heeft ervoor gezorgd dat we dit testtraject ingingen. In die periode lieten wij nog diverse bandenmerken monteren. Rond het jaar 2000 besloten wij terug te gaan naar twee leveranciers en vanaf die tijd laten wij ook af fabriek Continental banden monteren. Op dit moment hebben wij 582 banden op de weg, waarvan circa 72% Continental.

De keuze voor Continental is gebaseerd op de goede ervaringen ten aanzien van kilometerkostprijs, betrouwbaarheid en rijcomfort. Bovendien heeft Continental Banden Groep een goede leverbetrouwbaarheid.

Profile Tyre Center Nout is onze bandenexpert en leverancier, maar vervangt na goedkeuring van ons en monteert dan Conti’s.

Achtergrond
Van den Haak uit Geldermalsen is een geavanceerd en eigentijds bedrijf met een eeuw ervaring in distributie. In 2011 kreeg de firma tijdens haar 100-jarig jubileum het predicaat “Bij Koninklijke Beschikking Hoflerancier” toegekend. De onderneming omschrijft zichzelf als volgt: “Wij onderscheiden ons door directe communicatie op alle niveaus, van chauffeur tot directeur, en zijn we ons elke dag bewust van de noodzaak om onszelf te blijven verbeteren”. Een persoonlijke aanpak van een zelfstandig logistieke dienstverlener, die is aangesloten bij TransMission.

Van Den Haak is ISO 9001 gecertificeerd en heeft daarnaast het milieu-certificaat 14001.

                      

 

Testimonials Continental