ContiRe™

Lagere kosten per kilometer!

De combinatie van de nieuwe ‘Continental Truck Tires’ met ContiRe™ warm vernieuwde banden biedt u de meest voordelige oplossing op de markt.

Vertrouw op kwaliteit. Een standaard kwaliteitssysteem dat test op duurzaamheid en veiligheid garandeert dat ContiRe™ voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen.

En het milieu? Bij de aankoop van een ContiRe™ ontziet u niet alleen uw portemonnee maar draagt u ook bij tot de bescherming van het milieu.

Economische mobiliteit is voor u niet alleen een fraaie term, maar realiteit.

De kilometerprestatie en producteigenschappen van een ContiRe™ zijn dezelfde als die van een nieuwe Continental band.

  • Nieuwe afwerking.
  • Dezelfde kilometerprestatie als nieuwe banden.
  • Een optimale rolweerstand, net als de nieuwe banden van Continental.
  • Een snelle levering.

 

Premium Kwaliteit

Voor ContiRe™ warmvernieuwde banden worden enkel premiumkarkassen van Continental met C2-karkasgarantie gebruikt. Zo garanderen wij u een uitstekende kwaliteit en veiligheid.

 

 

 

De modernste controlemaatregelen zorgen ervoor dat alleen perfecte karkassen worden gebruikt voor vernieuwing. Onze allernieuwste methodes voor warme vernieuwing garanderen een product van topkwaliteit.

Een standaard kwaliteitssysteem dat test op duurzaamheid en veiligheid garandeert dat ContiRe™ voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Onze kwaliteitsnorm is strenger dan de ECE 109 kwaliteitsnorm. Wij optimaliseren uw bandenkosten en helpen u om het volledige potentieel van uw banden te benutten met banden die voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

 

En het milieu?

Bij de aankoop van een ContiRe™ ontziet u niet alleen uw portemonnee maar draagt u ook bij tot de bescherming van het milieu.

Omdat de karkassen opnieuw worden gebruikt, wordt bij de productie van een ContiRe™ tot 100 liter ruwe olie, een grote hoeveelheid energie en grondstoffen bespaard.

Het potentieel van het karkas wordt volledig benut. Dat betekent dat het aanbod aan oude banden vermindert en het milieu wordt ontlast.

ContiRe™ = het economische alternatief.

ContiLifeCycle

Warmvernieuwing

Vind een Continental verkooppunt