Continental Supersonic

De Ultieme snelheidsbeleving

Supersonic betekent de meest ultieme snelheids ervaring. De SuperSonic-lijn  zorgt in de races, tijd ritten en de marathons voor de beste resultaten.

Elk SuperSonic product is geoptimaliseerd voor een extreem laag gewicht en verminderde rolweerstand.  Alle onderdelen van de Supersonic banden en binnenbanden worden individueel getest op wat absoluut noodzakelijk is en wat de technisch maximaal haalbare reductie is.

Compromisloze in termen van gewicht en rolweerstand van een band betekent ook offer en andere band eigenschappen. De kilometrage en lekbescherming  is van een ondergeschikt belang om het maximaal mogelijke eruit te halen.Dit betreft bijvoorbeeld het karkas, de zijwand en de profieldikte van het loopvlak.

Uiteraard worden alleen de hoogste kwaliteit in materialen gebruikt: zeer fijn nylon voor de karkassen en de Black Chili compound technologie.

Onze ingenieurs en chemici hebben engineering hoog in hun vaandel staan en kiezen altijd voor kwaliteit op het hoogste niveau om de top te bieden wat ze .

140 years of Continental