ContiEuroService

De “allround” service van Continental voor Europese vrachtwagenparken.

De vrachtwagenbanden van Continental zijn ontworpen om de meest voordelige banden te zijn. Toch is het de moeite om niet alleen in onze banden, maar ook in onze diensten te investeren. Onze diensten voldoen werkelijk aan al uw behoeften.

Met ContiTireManagement voor individueel bandenbeheer en ContiBreakdownService voor snelle bijstand bij een bandenpech biedt ContiEuroService een dienstenpakket aan dat kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant.

Kostenefficiënt bandenbeheer. Internationale bandenpechverhelping.

“Conti360° Fleet Services” is de naam van Continental’s nieuw “full service” aanbod voor vloten in heel Europa. Conti360° klanten profiteren van de jarenlange ervaring van het concern op het gebied van vrachtwagenbanden en van diens premiumproducten en betrouwbare kwaliteit op alle Europese wegen.

 

“Conti360° Fleet Services” omvat vijf service-elementen en gaat van de keuze van de juiste band via de ContiFitmentService tot en met ContiFleetReporting. Het door ons aangeboden bandenbeheer stelt u in staat de prestaties van de banden van uw wagenpark absoluut transparant te bewaken.

Samen met ons verkoopsteam kunnen wij voor u een op maat gesneden servicepakket opstellen, dat optimaal overeenkomt met uw eisenprofiel qua bandenbeheer, van “Conti360° Fleetagreement” over “Conti360° Servicecontract” tot “Conti360° Kilometercontract”.

Het “Conti360° Netwerk” –  Tot uw dienst !

Dit netwerk beslaat alle grote transporttrajecten en industriële centra.  Dit wil zeggen dat er steeds een servicepartner, hetzij mobiel hetzij in zijn werkplaats, in uw nabijheid is. Hierdoor kunnen onze Conti360°-partners u zo snel als mogelijk assistentie verlenen. Dit spectrum aan excellente dienstverlening en goede producten is onze bijdrage tot het zakelijke succes van uw wagenpark. En op basis van goede referenties kunnen wij ook onze belofte houden, dat wij de bandenkosten van uw voertuigenpark zullen optimaliseren.*

De nieuwe “Conti360° Fleet Services” zijn beschikbaar op 10 kernmarkten van Europa, te weten België, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Spanje en Tsjechië.  In de volgende jaren zal deze “Conti360° Fleet Service” worden uitgebreid over gans Europa.  Trouwens, onze pechservice is uitgebreid van 24 Europese landen naar 37 landen : overzicht 37 landen.

Hier kunt u de Euroservice prijslijst 2011 downloaden.
(het downloaden kan enige tijd in beslag nemen).

ContiLifeCycle

Conti360° Fleet Services

Vind een Continental verkooppunt