Contact

Heeft u een algemene vraag over ons assortiment, nieuwe producten, pr materialen of sponsoring, dan kunt u deze stellen via de button “Algemene vragen”. Wij zorgen dat uw vraag bij de juiste persoon komt en beantwoord wordt.

Wilt u weten welke band voor uw auto en in uw situatie (bijv. aantal kilometers op de weg) de beste is, neem dan contact op met één van onze verkooppunten (uw garage) . Ook vragen over de specifieke performance van de band gemonteerd onder uw auto, kunt u stellen aan één van onze verkooppunten. Op onze verkooppunten kunnen ze namelijk terplekke naar het totaalplaatje kijken en u direct de oplossing geven. Zij kunnen bijvoorbeeld zien of uw banden goed zijn uitgelijnd, wanneer slijtage één van de zaken is waarover u een vraagt heeft. 

Heeft u product technische vragen die niet door uw verkooppunt kunnen worden beantwoord, dan kunt u zich wenden tot de “Technische info button”.

 

De best geteste banden

Continental winterbanden komen bijna elk jaar als veiligste uit de winterbandentest van onder meer de ANWB.

ContiWinterContact™  TS 860WinterContact-TS860-ANWB-testwinnaar-2018-2019
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest 2018!

 

ContiWinterContact-TS850-testwinnaarContiWinterContact™  TS 850
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest van 2011-2015!

 

ContiWinterContact™ TS 850 P WinterContact™ TS 850 P
Testwinnaar Sport Auto 2016!

Veiligheid en grip

De best geteste autobanden, motorbanden en banden voor vrachtwagen, fiets en scooter. Goede banden onder een auto, vrachtwagen, motor of fiets zijn van levensbelang. De veiligheid van de bestuurder en zijn passagiers hangt ervan af. Banden zijn bepalend voor het weggedrag van een voertuig. De banden van Continental komen als beste uit de autobanden test van de ANWB. Zowel de autobanden voor de zomer als de winterbanden. Ook voor motorbanden en fietsbanden kunt u bij Continental terecht.

Kies ook voor de banden van Continental. Voor de veiligheid en grip moet u met minder geen genoegen nemen.

Ontdek meer informatie over banden. Bijvoorbeeld over:

Een begrip in banden

Continental ontwikkelt en fabriceert al sinds 1898 autobanden en sinds 1952 specifieke winterbanden en is daarbij altijd innovatief geweest. Het ruwe materiaal (rubber) wordt voor ieder mogelijk gebruik tot sterk verschillende eindproducten verwerkt. Het profiel van iedere Continental band is perfect toegespitst op de wisselende omstandigheden waarin de band moet presteren.

Vind een Continental verkooppunt