Continental op de AutoRAI

Van 17 tot en met 26 april is Continental aanwezig op de AutoRAI! Op het buitenterrein organiseren wij een spannende activiteit en in de garage (Hal 2) zijn leuke prijzen te winnen met een sportieve activiteit!

Bezoek de Continental Slipbaan 

Onze banden van Continental zijn al jaren winnaars van de ANWB bandentest, zowel in de winter als in de zomer.
Onze Continental WinterContact™ TS 850 werd deze winter nog bekroond met de titel ‘De sneeuwkoning’. Bij de tests op sneeuw, droog én nat wegdek haalde de band topnoteringen. 

We kunnen er heel veel over schrijven maar waarom komt u onze banden niet zelf ervaren! Kom nu naar de Continental Slipbaan op het buitenterrein en ervaar voor eens en altijd het verschil tussen winter- en zomerbanden! Rijden, remmen, glijden, corrigeren daar draait het om op de Continental slipbaan. U wordt door echte ANWB instructeurs van de Drivers Academy begeleid en uitgedaagd de verschillen zelf te testen.

Discover Your Safe Drive with Continental!

Conti_adv_rai_foto_92x40mm

De best geteste banden

Continental winterbanden komen bijna elk jaar als veiligste uit de winterbandentest van onder meer de ANWB.

ContiWinterContact™  TS 860WinterContact-TS860-ANWB-testwinnaar-2018-2019
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest 2018!

 

ContiWinterContact-TS850-testwinnaarContiWinterContact™  TS 850
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest van 2011-2015!

 

ContiWinterContact™ TS 850 P WinterContact™ TS 850 P
Testwinnaar Sport Auto 2016!

Veiligheid en grip

De best geteste autobanden, motorbanden en banden voor vrachtwagen, fiets en scooter. Goede banden onder een auto, vrachtwagen, motor of fiets zijn van levensbelang. De veiligheid van de bestuurder en zijn passagiers hangt ervan af. Banden zijn bepalend voor het weggedrag van een voertuig. De banden van Continental komen als beste uit de autobanden test van de ANWB. Zowel de autobanden voor de zomer als de winterbanden. Ook voor motorbanden en fietsbanden kunt u bij Continental terecht.

Kies ook voor de banden van Continental. Voor de veiligheid en grip moet u met minder geen genoegen nemen.

Ontdek meer informatie over banden. Bijvoorbeeld over:

Een begrip in banden

Continental ontwikkelt en fabriceert al sinds 1898 autobanden en sinds 1952 specifieke winterbanden en is daarbij altijd innovatief geweest. Het ruwe materiaal (rubber) wordt voor ieder mogelijk gebruik tot sterk verschillende eindproducten verwerkt. Het profiel van iedere Continental band is perfect toegespitst op de wisselende omstandigheden waarin de band moet presteren.

Vind een Continental verkooppunt