Allseasonbanden

Continental zet het belang van het wisselen tussen zomer- en winterbanden nog steeds voorop. Deze winter presenteert Continental ook een allseasonband voor personenwagens, de AllSeasonContact™. Dit lijkt op een tegenstrijdig verhaal ligt toch genuanceerder. Kiezen voor de juiste band, aangepast op de wensen en behoeften van de consument is van groot belang. Daarin kan het verschil gemaakt worden tussen kiezen voor een zomer- en winterband en een allseasonband.

Een allseasonband is een band met eigenschappen van de zomerband en een winterband. Hierdoor kan de band het hele jaar door gebruikt worden.

Allseasonbanden voor personenwagens

Sinds de zomer van 2017 heeft Continental een allseasonband in het programma, namelijk de AllSeasonContact™. De AllSeasonContact™ is gemaakt voor compacte auto’s, die in een mild klimaat weinig kilometers maken en dat voornamelijk in de stad.


AllSeasonContact™

AllSeasonContact™

 

Allseasonbanden voor bestelwagens en transporters

Continental biedt een aantal verschillende allseasonbanden voor bestelwagens en transporters. Met de allseasonbanden rijdt je veilig en zuinig, het hele jaar door!

VanContact™ Camper

VanContact™ 4Season

Vanco™ FourSeason2

Vanco™ FourSeason 2

Vanco™ FourSeason

Vanco™ FourSeason

 

Allseasonbanden voor campers

Speciaal voor campers heeft Continental de VanContact™ Camper ontwikkeld. Met deze band kan je het hele jaar zorgeloos door Europa reizen, zonder na te hoeven denken over een bandenwissel.

VanContact™ Camper

VanContact™ CamperDe best geteste banden

Continental winterbanden komen bijna elk jaar als veiligste uit de winterbandentest van onder meer de ANWB.

ContiWinterContact™  TS 860WinterContact-TS860-ANWB-testwinnaar-2018-2019
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest 2018!

 

ContiWinterContact-TS850-testwinnaarContiWinterContact™  TS 850
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest van 2011-2015!

 

ContiWinterContact™ TS 850 P WinterContact™ TS 850 P
Testwinnaar Sport Auto 2016!

Veiligheid en grip

De best geteste autobanden, motorbanden en banden voor vrachtwagen, fiets en scooter. Goede banden onder een auto, vrachtwagen, motor of fiets zijn van levensbelang. De veiligheid van de bestuurder en zijn passagiers hangt ervan af. Banden zijn bepalend voor het weggedrag van een voertuig. De banden van Continental komen als beste uit de autobanden test van de ANWB. Zowel de autobanden voor de zomer als de winterbanden. Ook voor motorbanden en fietsbanden kunt u bij Continental terecht.

Kies ook voor de banden van Continental. Voor de veiligheid en grip moet u met minder geen genoegen nemen.

Ontdek meer informatie over banden. Bijvoorbeeld over:

Een begrip in banden

Continental ontwikkelt en fabriceert al sinds 1898 autobanden en sinds 1952 specifieke winterbanden en is daarbij altijd innovatief geweest. Het ruwe materiaal (rubber) wordt voor ieder mogelijk gebruik tot sterk verschillende eindproducten verwerkt. Het profiel van iedere Continental band is perfect toegespitst op de wisselende omstandigheden waarin de band moet presteren.

Vind een Continental verkooppunt